Ne-am scris povestea de 20 de ani. Și continuă să existe prin JetCab.

Imaginați-vă, un șofer care să scrie o poveste despre activitatea lui…

Nu o să vedeți foarte des asemenea lucruri. E normal. Noi nu ne pricepem foarte bine într-ale blogging-ului. Noi știm cu volanul, nu cu pixul și foaia. Însă, iată că de această dată, ne-am scos mâinile de sub capotă și ne-am apucat de scris.

La JetCab în parcul auto e liniște. Băieții se pregătesc de o nouă zi, așa încât au luat la curățat mașinile și întreaga flotă auto se pregătește să strălucească. Ți-e drag să te uiți la ei, să-i vezi cum au grijă de fiecare detaliu al mașinii, cum șterg cu laveta moale de bumbac pielea de pe bord, cum au grijă la fiecare husă de scaun să fie aranjată perfect, cum verifică centurile, oglinzile și cum își trec liniștiți în agenda de bord ultimele detalii înainte de a porni la drum.

Sunt detalii mici, pe care unii nici nu le observă, însă clienții noștri vor avea de beneficiat de pe urma acestor mici verificări. Vor avea mereu o călătorie confortabilă, sigură și vor ajunge la destinație fără întârzieri.

Mulți dintre ei vor fi minunați de corectitudinea și transparența prin care vor fi întâmpinați. Toate acestea din față nu se văd. Însă de aceea există în fiecare dimineață acea perioadă de pregătire în care toți șoferii își curăță mașinile, își organizează toată activitatea și de abia apoi pleacă la drum.

Cum a pornit la drum prima mașină JetCab?
Deși nu ne numeam așa pe vremea aia, prima mașină a companiei noastre pornea la drum în urmă cu 2 decenii. Așa a pornit prima cursă de transport persoane iar destinația nici măcar nu a fost importantă în acea zi, deoarece știam că acel punct este doar o destinație provizorie.

Adevărata noastră destinație o știam încă de atunci: să ajungem una dintre cele mai respectate companii de transport persoane și servicii de transfer aeroport.

Cum aveam să construim asta cu o singură mașină?

Unora poate li se va părea imposibil la început. Însă, fie că ai o singură mașină în flotă, fie că ai un parc auto complet, așa cum avem și noi acum, un singur lucru va face diferența. Iar acesta este aplicabil în ambele cazuri.

Respectul față de client și față de nevoile sale. Acest lucru nu se schimbă nici dacă ai o mașină sau un parc auto complet. Iar noi am plecat cu această valoare în gând încă de atunci.

Nici atunci, ca și acum, nu știam să scriem articole despre noi și despre ce facem și cine suntem. Însă, știam să respectăm oamenii. Am știut asta întotdeauna.

Am știut să construim o relație de colaborare bazată pe încredere, pe taxe fixe, fără costuri ascunse și fără costuri suplimentare. Am știut să menținem întotdeauna clauzele contractuale semnate și agreate cu clientul, de la început până la sfârșit.

Poate tocmai de aceea nu au fost foarte multe colaborări care să ia sfârșit. Lucrăm cu unii oameni încă de la început, de ani de zile. Livrăm servicii de transfer aeroport în continuare, la cel mai înalt nivel de calitate, așa cum putem noi înțelege acest lucru: prin calitate și confort în mașini, siguranță maximă pentru pasageri și rapiditate în colaborare.

La început a fost mai greu. Acum, răspundem în maxim 30 de minute la orice solicitare și fie că discutăm despre o rută Otopeni Brașov sau Brașov Otopeni, mașinile noastre sunt pregătite să preia clienții și să-i ducă la destinație.

Iar 20 de ani au trecut de la prima cursă…

Între timp lucrurile s-au schimbat. La propriu. Acum avem un parc auto complet. În care mă uit cu mândrie. Chiar acum văd cum băieții și-au terminat de băut cafeaua, mașinile sunt lună, deja parcarea strălucește… Și acum s-a instalat liniștea… Un murmur umple întregul parc. Băieții se pregătesc să plece.

Lumea așteaptă la aeroport să le sosească mașina de transfer. Telefoanele sună pentru noi rezervări.

O nouă zi începe la JetCab!

Ne vedem pe drum!