7 factori pe care trebuie să-i luați în calcul când alegeți un serviciu de transfer aeroport

Dacă doriți să apelați la un serviciu de transfer aeroport, iată 7 factori pe care trebuie să-i luați în calcul!

De fiecare dată când călătorim există atât de multe detalii pe care trebuie să le planificăm. Indiferent dacă este vorba de călătoriile de afaceri sau de simplele vacanțe cu familia, trebuie să luăm în calcul o mulțime de lucruri. Unele dintre ele sunt ușor de verificat în timp ce altele ne pot da dureri de cap. Printre acestea, se află și serviciul de transfer aeroport.

Astăzi vă vom ajuta să vă ușurați munca, oferindu-vă o mulțime de informații folositoare în ceea ce privește acest lucru destul de important în fiecare călătorie. Și anume, transferul până la aeroport.

Atunci când plecăm într-o vacanță sau chiar și într-o călătorie de afaceri, bagajele sunt ultimele lucruri pentru care am dori să ne mai facem griji. Totuși nu putem călători fără bagaje, iar dacă nu intenționăm să închiriem o mașină, deplasarea cu tot cu acestea poate fi într-adevăr dificilă.

De asemenea, ne poate fi greu să ne adaptăm programul în funcție de transportul public, iar fără o mașină închiriată special pentru noi, din nou, am putea întâmpina probleme cu agenda.

Și atunci ce avem de făcut?

Este simplu. Aici intră în peisaj serviciul de transfer la aeroport.

Acesta este un serviciu premium, pe care noi, la JetCab îl oferim de 20 de ani de zile, având ca principal scop confortul clientului.

Însă nu toate serviciile de transfer aeroport sunt precum cele oferite de noi și echipa noastră. De fiecare dată când apelați la un astfel de serviciu, trebuie să luați în calcul o serie de factori pentru a vedea dacă serviciul se potrivește cu cerințele dumneavoastră.

Astăzi ne-am hotărât să vă oferim o listă cu 7 factori de o importanță crucială în momentul în care alegeți un astfel de serviciu de transfer la aeroport.

Pe lângă factorii principali pe care noi luăm în calcul și anume: rapiditatea serviciului, calitatea și siguranța clienților, mai trebuie să luați în calcul și anumite informații specifice când alegeți un astfel de serviciu.

Iată 7 lucruri la care trebuie să fim atenți atunci când alegem un serviciu de transfer aeroport

1. Reputația companiei

Este foarte important în cazul unui astfel de serviciu să cunoaștem firma care pune la dispoziție flota auto, șoferii și serviciile de transfer. Reputația companiei este un factor care își spune cuvântul de cele mai multe ori în cazul acestui serviciu.

Cum am ales noi să ne ocupăm de acest lucru? Sub noua denumire JetCab, echipa rămâne la fel de implicată și dedicată serviciilor pe care le oferim. împlinim 20 de ani de activitate regimul de transport persoane și în tot acest timp ne-am desfășurat onorabil activitatea, răspunzând mereu la toate comenzile și onorând fiecare colaborare în parte.

Firmele colaboratoare, dar și persoanele fizice care au apelat la serviciile noastre, cunosc gradul de implicare și nivelul de calitate la care ne facem meseria. iar cei care încă nu ne cunosc vor avea parte întotdeauna de o întâmpinare mai mult decât profesională.

2. Atestatele șoferilor

Un lucru extrem de important în acel domeniu este profesionalismul șoferilor, dar și atestarea lor în domeniul de activitate. La JetCab lucrăm doar cu ofer profesioniști, atestați și calificați în domeniu.

Respectăm întotdeauna conduita și manierele și considerăm serviciul de transport persoane o profesie respectabilă, în care ne punem la dispoziția clientului pentru a-i oferi tot confortul de care are nevoie.

3. Taxele unui asemenea serviciu

Nu este un lucru rar întâlnit, faptul că firmele din domeniul tind să profite de pe urma necunoașterii utilizatorilor unor astfel de servicii, taxând suplimentar și având tot felul de costuri ascunse pe baza unor situații care intervin din diverși factori ce nu țin de client.

Ceea ce facem noi este să evităm orice astfel de cost, având o ofertă de preț accesibilă, disponibilitate imediată de la cerere și un foarte mare avantaj în ceea ce privește plata la termen.

Cu JetCab spuneți adio facturilor la termen scurt și grijilor cu privire la plățile în avans. Noi oferim un termen stabil de plată, la 45 zile. În plus, ne păstram pe toată perioada contractuală tarifele preferențiale discutate la semnarea contractului și nu taxăm orele suplimentare, neavând niciun cost ascuns pentru servicii.

4. Flota auto

Mașinile reprezintă cel mai de preț obiect în acest sector de activitate. Cum are grijă o companie de transport și transfer persoane de mașinile sale, așa are grijă și de clienții săi. Iar în cazul nostru poți să vezi cum avem grijă de flota noastră de mașini, printr-o simplă vizită la sediul nostru.

Pentru noi confortul dumneavoastră este prioritatea numărul unu. Așadar, mereu vom pune la dispoziția dumneavoastră mașini performante, care să vă asigure confortul necesar până ajungeți la destinație.

5. Sincronizarea cu programul și condițiile serviciilor de transfer

În ceea ce privește sincronizarea cu programul clienților noștri, noi ne adaptăm programului lor și venim întotdeauna cu soluții personalizate pe agenda lor. În plus oferim posibilitatea de anulare a rezervărilor, cu rambursarea integrală a sumei, în anumite condiții pe care le puteți găsi pe site-ul nostru la secțiunea de politică de anulare și retur.

De asemenea, vă sfătuim ca înainte de a ne contacta pentru servicii, să intrați pe site și să vă informați cu privire la termenii și condițiile de colaborare, garanții, regulamente etc. Le găsiți pe toate în secțiunea de Informații Suplimentare din subsolul site-ului.

6. Rutele pe care le oferă compania

Pentru a ne planifica cat mai îndeaproape călătoria de afaceri sau vacanța trebuie să știm întotdeauna care sunt rutele pe care ne putem baza în ceea ce privește compania de transport persoane și transfer aeroport.

Noi suntem specializați pe ruta directă Brașov – București: Direct Aeroport Brașov. Așadar, putem să vă stăm la dispoziție cu servicii de transfer Otopeni – Brașov sau transfer Brașov Otopeni.

7. Oferta concretă de preț

În ceea ce privește oferta concreta de preț aplicabilă în cazul serviciilor oferite de noi, JetCab oferă un tarif de 1,7 lei/km, pare calculat de la preluarea clientului și până la destinația acestuia, valabil pentru toate tipurile de autoturisme din parc: clasa medie / mare / 4 locuri maxim.

De asemenea, pentru autoturismele din clasa monovolum cu capacitate de locul 8 + 1, tariful aplicabil este calculat de la preluarea clientului și până la destinația acesteia, în baza prețului de 2,7 lei/km.

JetCab este partenerul dumneavoastră de încredere în ceea ce privește serviciul de transport aeroport / transfer aeroport. Dacă doriți o ofertă personalizată, pentru a vă bucura de serviciile noastre de calitate, ne puteți contacta oricând la adresa de email: contact@jetcab.ro sau la numărul de telefon: +40 762 112 888.