Cum am ales să ne diferențiem noi în ceea ce privește serviciile de transfer aeroport?

Atât în România, cât și în străinătate, numărul firmelor de servicii transfer aeroport este în creștere. Acest lucru este atribuit creșterii numărului de persoane care călătoresc, din ce în ce mai des. Fie că discutăm despre călătorii de afaceri, vacanțe sau oameni care emigrează, aeroporturile sunt din ce în ce mai pline.

Conform unor cercetări recente, în ultimii ani a existat o creștere cu 71% a numărului de persoane care călătoresc pe calea aeriană. Luând în calcul faptul că avionul este cel mai sigur mijloc de transport, iar rapiditatea este un factor extrem de important în cazul călătoriilor, această creștere este justificată.

În acest nou context, din ce în ce mai multe companii par a se orienta spre soluții mai avantajoase pentru a-și asigura întâlnirile de business din țară sau chiar din străinătate. Iar noi, la JetCab suntem un partener de încredere pe acest plan pentru fiecare companie.

De 20 de ani de când activăm în domeniu, am onorat cu maximă seriozitate fiecare colaborare. Iar acum, sub o nouă identitate, dar cu aceeași deviză, vrem să ne reinventăm și să fim aproape mai multor companii care au nevoie de serviciile noastre.

Pentru fiecare afacere care are o vechime atât de mare pe piață ar putea părea greu să se reinventeze și să redevină atractivă pentru o nouă plajă de clienți. Însă nu și pentru noi. Noi am hotărât să readucem pe piață un factor demult uitat de către firmele competitoare și de către ceilalți jucători din aceasta piață. Și anume corectitudinea și transparența în ceea ce privește politica de servicii și prețuri.

Cu JetCab spuneți adio taxelor ascunse și prețurilor supra apreciate pentru fiecare serviciu. Noi oferim tarife standard fără taxe pe ore suplimentare, fără costuri ascunse. În plus, pentru fiecare serviciu ne bazăm întotdeauna pe calitate, rapiditate și siguranță.

Cum percepem noi aceste 3 caracteristici care ne-au format întreaga cultură organizațională de-a lungul timpului?

Pentru noi rapiditatea este cuvântul cheie. Este ceea ce ne diferențiază și ne poziționează ca fiind o companie profesionistă de transport. Pentru a vă demonstra rapiditatea, vă rugăm să plasați o cerere cu privire la serviciile pe care le doriți.

Operatorii noștri vă vor răspunde în maxim 30 de minute de la primirea solicitării serviciilor.

În ceea ce privește calitatea, atât mașinile noastre cât și șoferii care le conduc, reprezintă mândria companiei, deoarece satisfac cu acuratețe fiecare standard și fiecare procedură stabilită pentru ca toți clienții noștri să beneficieze de un serviciu premium.

La noi calitatea nu este un simplu cuvânt, ci ea este reprezentată de politicile pe care le punem în aplicare la JetCab. Politicile cu privire la termeni și condiții, garanții, politică de retur, dar și regulamentul general sunt afișate pe site, la îndemâna clienților.

Ne respectăm fiecare client, oferindu-i transparență maximă și condiții de colaborare cât mai avantajoase.

Spre exemplu, puteți anula comanda efectuată pe site, iar dacă anularea se face cu mai mult de 72h de la data și ora rezervării, se restituie integral suma plătită. În același timp, se acordă o despăgubire în cazul pierderii sau deteriorării bagajelor de cală, în cumul de 100 euro, însă doar în anumite condiții specificate clar de către noi. Puteți descoperi aceste condiții în capitolul 8, art. 7h din regulamentul general, disponibil aici.

În ceea ce privește siguranța, călătoria dumneavoastră va fi de vis. Asta deoarece confortul și siguranța sunt obiective de maximă importanță pentru noi. De la urcarea în mașină și până la coborârea bagajului, totul va fi impecabil.

Vă rugăm să consultați și politica de retur și de garanție a bagajelor, pentru a descoperi necesitatea unei asigurări de călătorie pentru bagaje, dar și restul condițiilor pe care compania noastră le impune clienților, în strictă legătură cu siguranța lor. Găsiți aceste informații în același regulament general indicat prin link-ul de mai sus.

Prețuri mai mici, eficiență mai mare pentru serviciile de transfer aeroport

Am luat în calcul ofertele de pe piață, existente la momentul actual, dar și faptul că JetCab dorește să fie situată în topul preferințelor fiecărui client în ceea ce privește serviciile de transfer și transport aeroport, iar apoi am venit cu o ofertă de nerefuzat pentru partenerii noștri.

Fie că discutăm de rute direct aeroport Brașov sau Brașov Otopeni aeroport, costurile sunt fixe, necalculându-se returul. Acestea sunt astfel mult mai avantajoase.
Costurile exacte sunt următoarele:

1.7 lei / km aplicabil pentru toate tipurile de autoturisme, de orice clasă (medie / mare / 4 locuri)
2.7 lei / km aplicabil în cazul vehiculelor monovolum cu 8+1 locuri.
Pentru cele din urmă, mașinile puse la dispoziție fac parte din flota specializată de Mercedes Vito 2020.

Astfel, asigurăm un serviciu premium, cu o eficiență garantată, iar prețurile sunt plătite la termen. Acest fapt reprezintă o altă problemă pe piață, așa încât, noi am identificat sursa și am eliminat-o, oferind servicii accesibile oricărui tip de client.

Plata se face la 45 zile.

Astfel, am decis să fim avantajoși pentru orice companie care dorește semnarea unui contract prin care să asigurăm furnizarea unor servicii de transfer și transport aeroport pentru echipa sa, dar și pentru partenerii de afaceri.

Reprezentați o astfel de companie și aveți nevoie de servicii de transfer aeroport?

Vă suntem alături și vă putem pune la dispoziție orice ofertă pentru serviciile de transfer aeroport Otopeni Brașov sau Brașov Otopeni aeroport. Ne puteți contacta în cel mai scurt timp prin apel la numărul de telefon 0762 112 888 sau printr-o solicitare pe email la adresa: contact@jetcab.ro.

Vă reamintim că de fiecare dată, pe fiecare traseu, confortul clienților noștri este prioritatea numărul unu. Fie că doriți un transport Brașov Otopeni sau retur, o mașină pentru transfer Otopeni Brașov, vă putem oferi servicii de calitate la preț accesibil, în condiții avantajoase.

Care sunt principalii factori ce ne diferențiază de concurență?

Vă provocăm să ne testați din acest punct de vedere fiecare aspect din cele enumerate mai sus. Experiența noastră ne-a demonstrat că fiecare client JetCab poate pleca mai mult decât mulțumit de serviciile noastre, apelând cu încredere și a doua oară tot la noi.

Principalele puncte de diferențiere sunt: vechimea în piață, șoferii atestați profesional și selectați conform unor standarde de conduită stricte, parcul auto performant, prețurile preferențiale pentru parteneri și disponibilitatea imediată.

Iar pe lângă acestea, încununăm totul cu experiență și profesionalism și cu un avantaj major: plata la termen de 45 zile.

Contactați-ne pentru a discuta condițiile unui parteneriat reușit în direcția de transport persoane și servicii de transfer la aeroport!